Editör
Editör
11 Kasım 2019 Pazartesi 09:00
Koşar Ailesi’nden hayır yemeği

Koşar Ailesi Manisa’da alışılagelmişin dışında bir hayra imza attı. Binlerce vatandaşa sıcak bir şekilde ikram edilen hayır yemeğinde halk, siyasiler ve yöneticilerle birlikte yemek yedi. 

Geçtiğimiz Cuma günü Cuma Namazı’ndan hemen sonra Taşçılar Mescidi karşısında Koşar Ailesi tarafından hayır yemeği verildi. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V.)’in doğum gecesi olan Mevlid Kandili münasebetiyle bu dünyadan göç etmiş tüm ashab-ı kiram müminlerin; Manisa’dan gelmiş geçmiş tüm eşrafların, siyasi olarak hizmet etmiş devlet büyüklerimizin, çarşımızın emektarları olan esnaflarını nve vefat etmişlerinin, Manisalı iş dünyasının kente eserler bırakmış vefat etmişlerinin, ismi yazılan ve yazılmayan şehrimize katkısı olan bütün hayırseverlerin; Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının ve gelmiş geçmiş tüm şehit ve gazilerimizin ruhlarına ithafen yapılan hayır yemeğinde binlerce vatandaş aynı sofrada yemek yedi.

HERKES ORADAYDI

Programa AK Parti Manisa milletvekilleri Murat Baybatur, Semra Kaplan Kıvırcık ve Tamer Akkal, Vali Yardımcısı Ünal Çakıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Şehzadeler Kaymakamı Cemal Hüsnü Çaykara, Yunusemre Kaymakamı Ahmet Erdoğdu, Yunusemre Belediye Başkan Yardımcısı Gürkan Koyuncu, Ticaret Borsası Başkanı Sadık Özkasap, Tarım İl Müdürü Metin Öztürk, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ali Filizkan, işadamlarından Hayrullah Solmaz, Abdullah Taşkan, Adnan Kaçire, Erdinç Yumrukaya, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli ve ekibi, iş dünyasının tanınan simaları, Koşar Ailesi’nin akrabaları, arkadaşları, sevenleri ve vatandaşlar katıldı.

ELLER SEMAYA KALKTI

Manisa Hatuniye Camii İmamı Hayrettin Çoban, maneviyatı hayli yüksek olan hayır yemeğine katılanların ellerini semaya açmasıyla yemek duasında bulundu. Hayır yemeğinde emeği geçen tüm çarşı esnaflarının da ölmüşlerine dualar edildi. Edilen dualara hep birlikte amin diyen davetliler, böylesi anlamlı bir yemeği organize eden Koşar Ailesi adına Arif Koşar’a teşekkürlerini iletti.

2 SAATTE TÜKENDİ

Dev kazanlardan sıcak sıcak servis edilen ve yaklaşık binlerce kişinin katıldığı hayır yemeği, yaklaşık 2 saatte tükendi. Vatandaşlar, Koşar Ailesine ‘Allah razı olsun’ dedi. Koşar Ailesi, bu hayrın her yıl tekrarlanan bir gelenek haline geleceğini ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.