16 Eylül 2023 Cumartesi 09:40
Sarıgöl’de okulları yenileme çalışmaları devam ediyor

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde eski okulların yenileme çalışmalarına aralıksız olarak devam ediliyor. Daha önce 3 okulun yenileme çalışmasının tamamlandığı ilçede Şeyhdavutlar Mahallesi’ndeki ilkokulun yıkım çalışmalarına başlandığını açıklandı.

Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, okulların yenileme çalışmaları dahilinde daha önce Yeniköy, Güneydamları ve Özpınar okullarının yenilendiğini açıklayarak çalışmaların Şeyhdavutlar Mahallesi’ndeki okulda devam ettiğini bildirdi.

Sarıgöl Belediyesi’nin de yardımıyla yıkım desteği verdiği Şeyhdavutlar İlkokulunun yapılan ihalesinin ardından yıkılmaya başlandığını belirten Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, "Okullarımızı yenilemeye devam ediyoruz. En son olarak Şeyhdavutlar Mahallesindeki ilkokulun yıkımına başlandı. Yıkım için Sarıgöl Belediyesine de teşekkür ederim. Okulların yenileme çalışmaları devam etmektedir. Rabbim devletimize zeval vermesin" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.