01 Mayıs 2019 Çarşamba 13:27
Spilos Dağcıları Bozdağ’daydı

Spilos Dağcılık&Trekking Kulübü Başkanı Mehmet Güllüpunar yaptığı açıklamada, “Ödemişe bağlı Bozdağ kasabasına geldiğimizde etkinliğe katılanları A ve B grubu olarak ikiye ayırdık. Yürüyüş kuralları ve etkinlik sırasında dikkat edilecek hususlar hakkında yaptığımız bilgilendirmeden sonra, A grubu Gölcük çevresinde Doğa Yürüyüşü yapmak üzere Gölcük’e hareket etti. B grubu Zirve tırmanışı gerçekleştirmek üzere karşısında bembeyaz bir gelinlik giymiş Bozdağ’ın eteklerine yöneldi. Hava yürüyüş için son derece uygundu. Zirveciler olarak klasik rotanın dışında farklı bir rota izliyorduk. Ormanlık alandaki dik yamaçlarda yer yer kaybolan belli belirsiz patikalardan devam ederek Bozdağ’ın çıplak eteklerinde kısa molalarla grubumuzu dinlendirerek hedefe doğru ilerledik. Yaklaşık 3 saat sonra zirveye ulaştık. Zirve karla kaplıydı. Biraz da soğuktu. Grup fotoğrafı aldıktan sonra farklı bir rotadan Bozdağ kasabasına döndük. Zirve tırmanışından ekip olarak çok keyif aldık. Sezonun en güzel etkinliklerinden birini gerçekleştirmenin mutluluğunu ve heyecanını yaşadık. A grubumuz ise Gölcük etrafında güzel bir doğa yürüyüşü yaptı. Gölcük çevresinde hoşça vakit geçirdiler. Her zaman olduğu gibi bu etkinlikte de yardımlaşmanın, dayanışmanın, dostluğun, kardeşliğin, paylaşımın en güzel örnekleri sergilendi.

Zirve tırmanışına ve Gölcük Doğa Yürüyüşümüze katılan yöneticilerimize, üyelerimize, sergiledikleri performanstan, doğaya ve çevreye gösterdikleri duyarlılıktan dolayı teşekkür ederim” dedi. Etkinliklerimize katılmak için 0 535 728 71 77 numaralı telefonu arayıp kayıt yaptırmalısınız. Ayrıntılı bilgi için http://www:spilostrekking.com sayfamızı ziyaret edebilirsiniz.

Son Güncelleme: 01.05.2019 13:36
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.