25 Nisan 2023 Salı 13:24
Meteorolojiden Manisa’ya gök gürültülü sağanak uyarısı

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü tarafından Manisa’ya gök gürültülü sağanak ve kuvvetli sağanak yağış uyarısı yapıldı. 26 Nisan Çarşamba günü sabah 09.00’da başlayacak sağanak yağışların gece yarısına kadar devam edeceği belirtilirken, vatandaşların ani su baskınlarına karşı tedbirli olmaları istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 2. Bölge Müdürlüğü tarafından Manisa için uyarı yapıldı. 26 Nisan Çarşamba günü sabah 09.00’da başlaması beklenen gök gürültülü sağanak yağışların il genelinde görüleceği ve yerel olarak etkili olacağı açıklandı. Metrekareye 50 kilograma kadar yağış düşmesinin beklendiği kaydedilen açıklamada, vatandaşların sel, su baskını, yıldırım düşmesi, ulaşımda aksamalar ve küçük çaplı dolu yağışları gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olmaları istendi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.