26 Kasım 2023 Pazar 13:26
Fırtına Alaşehir’de hayatı olumsuz etkiledi

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde fırtınayla birlikte etkili olan sağanak yağış hayatı olumsuz etkiledi. Fırtınanın şiddetine dayanamayan 15 metrelik bir kavak ağacı yola devrilirken olayda herhangi bir can kaybı ya da yaralanma olmadı.

Manisa’nın Alaşehir ilçesinde sabah saatlerinde şiddetli yağmur ve fırtına hayatı olumsuz yönde etkiledi. Şiddetli fırtına nedeniyle Yeni Mahalle Mahallesi Tren yolu kavşağında bulunan yaklaşık 15 metre uzunluğundaki kavak ağacı yola devrildi. Yol, polis tarafından kontrol edilirken, belediye ekipleri ağacı parçalara ayırarak yolu yeniden trafiğe açarken, bir evin balkonunda bulunan koltuğun sürüklenme anları da kameralara yansıdı. Alaşehir’in Üzümlü Kavşak, Çataltepe bölgesinde sağanak yağış yolu göle çevirirken, belediye ekiplerinin kısa sürede müdahalesi yolun ulaşıma kapanmasını engelledi. Sağanak yağışlar sonrası uzun süredir su akmayan Sarıkız Deresi ise sel sularıyla doldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.