28 Aralık 2022 Çarşamba 15:25
Manisa’da yangın: Ev ve avlusu küle döndü

Manisa’nın Ahmetli ilçesinde çıkan yangında bir ev ve eve ait avlu kullanılmaz hale geldi.

Manisa’nın Ahmetli ilçesine bağlı Gökkaya Mahallesi’ndeki bir evde bugün öğle saatlerinde henüz bilinmeyen bir sebeple çıkan yangında, büyük maddi hasar meydana geldi.

Edinilen bilgiye göre Ahmetli ilçesi Gökkaya Mahallesi Demiray Sokakta bulunan İsmail S.’ye ait evde yangın çıktı. Yangının büyümesi ile vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.

Yangında İsmail S.’ye ait ev ve avlu kullanılmaz hale gelirken, avluda bulunan iki adet traktör, bir motosiklet, ilaçlama makinaesi, ağaç motoru ve avluda bulunan birçok malzeme küle döndü.

İtfaiye ekiplerinin uzun süren çabaları sonucunda söndürülen yangının soğutma çalışmaları devam ederken, avluda yanan malzemeler vatandaşların da yardımıyla dışarıya çıkarıldı.

Jandarma ve İtfaiye ekipleri tarafından yangınla ilgili inceleme başlatıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.