03 Mayıs 2022 Salı 11:26
Manisa’da trafik kazası: 2’si çocuk 5 yaralı

Manisa’nın Köprübaşı ilçesinde açık kasa kamyonet ve otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 ayrı aileden 2’si çocuk 5 kişi yaralandı.

Manisa’nın Köprübaşı ilçesi Çarıklar Mahallesinde dün akşam saat 23.15 sıralarında İ.S.K. (E/44) yönetimindeki 45 SA 444 plakalı açık kasa kamyonet ile Köprübaşı ilçesi istikametinden Salihli ilçesi istikametine doğru seyir halinde iken karşı şeritten gelen ve sürücülüğünü V.C. (29) isimli şahsın yaptığı 45 UT 560 plakalı otomobil ile çarpıştı. Kazada, 45 UT 560 plakalı araç sürücüsü V.C., araçta yolcu olarak seyahat eden N.C. (28) ve E.C. (3) ile 45 SA 444 plakalı araçta ise sürücü İ.S.K. (44) ve oğlu O.E.K. (15) yaralandı. Meydana gelen kaza olayı ile ilgili olarak Salihli Nöbetçi Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek jandarma tarafından adli tahkikata başlandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.