06 Ocak 2023 Cuma 01:28
Kuyuya düşen baba-oğlu kurtarma çalışmaları devam ediyor

Manisa’nın Salihli ilçesinde kuyuya düşen baba ile oğlunu kurtarma çalışmaları akşam saatlerinden beri aralıksız devam ediyor.

Manisa’nın Salihli ilçesine bağlı Barış Mahallesi’ndeki Gülnar Sitesi’nde yaşayan Aytuğ Demir’in (35) 2 yaşındaki oğlu Batu Demir, site yakınlarında bulunan ve 50 metre derinliğinde olduğu tahmin edilen artezyen kuyusuna düştü. Oğlunu kurtarmak isteyen baba Demir, kuyuya girerek çocuğunu kurtarmaya çalıştı. Yakınlarının ihbarı üzerine kuyuda mahsur kalan baba ve oğlunu kurtarmak için bölgeye çok sayıda polis, sağlık, itfaiye, AFAD ve UMKE ekipleri sevk edildi.

Akşam saatlerinden beri devam eden kurtarma çalışmasında iş makineleri tarafından kuyuya paralel 15 metre derinliğinde bir çukur kazıldı. Öte yandan kuyuya sürekli olarak hortumlarla oksijen veriliyor. Baba Aytuğ Demir’in ayakkabıları ile oğlu Batu’nun kuyunun kenarındaki bisikleti görüldü. Anne Yağmur Demir de kurtarma çalışmalarını gözyaşları içinde takip ediyor.

Yaşanan olayla ilgili olarak Salihli Cumhuriyet Başsavcılığı da soruşturma başlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.