21 Şubat 2022 Pazartesi 10:44
Bunalıma giren adam evini yaktı

Manisa’nın Sarıgöl ilçesinde girdiği bunalım sonucu evini ateşe veren adam jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı.

Manisa’nın Sarıgöl ilçesine bağlı Çanakçı Mahallesinde dün akşam saat: 19.00 sıralarında alkol alan ve psikolojik sorunları olduğu öğrenilen S.S. (42) isimli şahıs girdiği bunalım sonucu kendi evini ateşe verdi. Çıkan yangına itfaiye ekipleri müdahale ederek kontrol altına aldı. Yangında yaklaşık 20 bin TL maddi zarar meydana geldiği ve herhangi bir yaralanma veya can kaybı olmadığı öğrenildi. S.S.’nin yapılan alkol muayenesinde 1.98 promil alkollü olduğu tespit edilirken, Sarıgöl Cumhuriyet Savcısı’nın talimatı ile gözaltına alındı.

Jandarmanın olayla ilgili incelemesi devam ediyor.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.