Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
04 Eylül 2020 Cuma 18:10
Millet İttifakı’ndan ‘güç’ mesajı

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa İl Başkanı Semih Balaban ve yönetimine ziyarette bulundu. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Balaban, İYİ Parti İl Başkanı Eryılmaz ve teşkilatına teşekkür etti. 31 Mart seçimlerini en iyi şekilde tamamladıklarını kaydeden Balaban, “Mevkidaşım Hasan başkanımla dostluğumuz, 31 Mart’tan çok daha önceye dayanıyor. Manisa’da, ittifak süresince yaptığı fedakarlıktan, pozitif yaklaşımı ve her şeyden önce milleti düşünen yaklaşımından dolayı kendisine teşekkür ederim. 31 Mart sürecinde kendisiyle hiçbir sorun yaşamadık. İYİ Parti’nin 31 Mart seçimlerinde belirleyici bir rolü oldu. Hasan başkanım da teşkilattaki emeğinin karşılığını, ciddi bir oyla seçilerek kendi tabanının gönlünde taht kurduğunu tüm kamuoyuna gösterdi. Hasan başkanım ve ekibine CHP İl Başkanı olarak sevgi ve saygılarımı sunuyor, ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretten dolayı CHP Manisa İl Başkanı Balaban ve ekibine teşekkür eden İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, Millet İttifakı olarak güçlü bir Türkiye hayalini hep birlikte gerçekleştireceklerini söyledi. Millet İttifakı’nın milletin menfaatleri üzerine kurulduğunu hatırlatan Eryılmaz, “Millet İttifakı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün çizdiği ve gösterdiği yolda Cumhuriyetimizin ve devletimizin nitelikleri ve milletimizin menfaatlerini korumak ve gözetmek için kuruldu. Biz bunun bilinciyle partimizin menfaatlerinden tamamen vazgeçerek bir araya geldik. Görünen o ki ittifak milletin nezdinde de takdir topladı. Bugüne kadar görülmeyen başarılar elde edildi. Tek amacımız çocuklarımızın ve gençlerimizin mutlu yaşayacağı güçlendirilmiş parlamenter sistemde güçlü bir Türkiye hayalimizi gerçekleştirmek. Bunu hep beraber gerçekleştirmek istiyoruz. Bu konuda İYİ Parti’de, CHP’de büyük fedakarlıklar yaptı. Bu fedakarlık sonucunda bugün çok az, yarın ise daha büyük mutluluk duyacağız” diye konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.