Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
16 Kasım 2021 Salı 12:30
İYİ Parti’ye 25 yeni kadın üye

İYİ Parti Manisa İl Kadın Politikaları Başkanı Fatma Şencel ile Saruhanlı Kadın Politikaları Başkanlığı tarafından ilçedeki yeni üye kadınlara rozet takımı için üye kayıt töreni düzenlendi.

Törene Saruhanlı Belediye Başkanı Zeki Bilgin, İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz, İl Kadın Politikaları Başkanı Fatma Şencel, Saruhanlı İlçe Başkanı Hüseyin Abacı, Saruhanlı Kadın Politikaları Başkanı Sevdiye Çakıröz, ilçe başkanları ve belediye meclis üyeleri katıldı.

İYİ Parti Manisa İl Başkanı Hasan Eryılmaz törende yaptığı açıklamada, “İYİ Parti kadınlarımızın gücüyle yükselmiş bir partidir. Genel Başkanımız Meral Akşener hanımefendinin her zaman dediği gibi, dünya kadınların elinde değişecek. Ülkemizde iktidarın yanlış politikaları nedeniyle neredeyse her gün bir kadın cinayet kurbanı oluyor. Her gün bir kadının öldürüldüğü haberini aldığımız ülkemizde İstanbul Sözleşmesi’nden çekiliniyor, iktidar mensupları ekranlarda cinsiyetçi açıklamalarla skandallara imza atıyor. İYİ Parti iktidarı kadınların söz sahibi olduğu bir iktidar olacak. Türkiye İYİ Parti’yle ve kadınlarla güçlenecek. Bizlere güç veren Saruhanlılı tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İYİ Parti Manisa İl Kadın Politikaları Başkanı Fatma Şencel de açıklamasında, “Bizler biliyoruz ki bu karanlıktan kadınlarımızın gücüyle çıkacağız. Tüm kadınları İYİ Parti’ye davet ediyorum. Bu düzeni biz değiştireceğiz” şeklinde konuştu.

Tören, yeni kadın üyelere rozet takdimiyle son buldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.