Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
20 Mart 2023 Pazartesi 16:41
İYİ Partili Hasan Eryılmaz sert konuştu!

Hüda-Par Genel Başkanı’nın katıldığı bir televizyon yayınındaki, “Bayrağın ismi bana problemli geliyor. Neden Türkiye bayrağı değil de Türk Bayrağı deniyor?” açıklaması kamuoyunda büyük tepki çekti. İYİ Parti Manisa Milletvekili A. Adayı Hasan Eryılmaz, Hüda-Par Başkanı’na sert tepki gösterdi.

“ŞANLI BAYRAĞIMIZLA SORUNLARI VAR”

Hasan Eryılmaz, “Hüda-Par, işkence gibi karanlık tarihi olan bir oluşum. Kadınlara, Cumhuriyetçilere saldırmaktan geri durmuyorlar. AK Parti 14 Mayıs gecesi tarihin tozlu raflarına gömüleceğini anladı ki, terör örgütü Hizbullah sevicilerinden bile medet umuyor ve Cumhuriyet karşıtlarını Gazi Meclisimizde temsil ettirmeye çalışıyor. Kadına, çocuğa, çevreye, Türkiye’ye saygısı olmayan kişileri Türk milleti adına konuşturmaya çalışıyor. Hüda-Par Genel Başkanı’nın katıldığı bir televizyon programında şanlı Türk bayrağımızla ilgili yaptığı açıklamalar kamuoyunun malumudur. Bu oluşum, Türk bayrağına saldırmaktan bile geri durmuyor” dedi.

“CUMHURİYET DEĞERLERİMİZDEN BİR AN OLSUN AYRILMAYACAĞIZ”

İYİ Parti Manisa Milletvekili A. Adayı Hasan Eryılmaz son olarak şu ifadeleri kullandı, “Vicdanlı, Türk milletini seven herkese sesleniyorum, Hüda-Par gibi bayrağımızın ismiyle bile sorunu olan bir parti, Cumhur ittifakını destekliyor. Asil Türk kadınını ayaklar altına almaya çalışan bir partinin açıklamalarına karşın Cumhur ittifakının temsilcilerinden tek bir ses bile yok. Türkiye’yi bu anlayıştan kurtarmamıza çok az kaldı. 14 Mayıs’ta milletimiz sandıkta gereken cevabı verecek ve Cumhuriyetimizin kuruluş ayarlarına geri dönerek devletimizi bu anlayıştan kurtaracağız. Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının açtığı aydınlık yolundan bir an olsun ayrılmayacağız.”

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.