Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
22 Aralık 2021 Çarşamba 17:10
İYİ Partili Akan’dan DEVA ve Gelecek Partisi’ne ziyaret

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, DEVA Partisi Yunusemre İlçe Başkanı Faik Kav ve Gelecek Partisi Yunusemre İlçe Başkanı Muhsin Seven’i makamlarında ziyaret etti.

Gündeme ilişkin değerlendirmelerin yapıldığı ziyaretlerde, ekonomi ve seçim konularına da ağırlık verildi.

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan açıklamasında, “Manisa’da tüm başkanların birbirleriyle konuşabildiği bir siyaset ortamı yaratmak istiyoruz. Millet İttifakı’nda paydaş olduğumuz CHP’li başkanlarımız ile her zaman irtibat halindeyiz. Bugün de DEVA ve Gelecek Partisi Yunusemre İlçe Başkanları’nı ziyaret ederek gündeme ilişkin istişarelerde bulunduk ve ortak çalışmalarımız konusunda verimli bir görüşme gerçekleştirdik. Bizleri nezaketle ağırladıkları için başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Siyasette dayanışma ruhumuz devam edecek” ifadelerini kullandı. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.