Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
20 Ocak 2022 Perşembe 16:09
İYİ Partili Akan’dan çiçeği burnunda Başkan Bulgay’a ziyaret

Geçtiğimiz günlerde yapılan Olağan Kongre ile birlikte göreve seçilen Manisa Meyve-Sebze ve Umum Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Destan Bulgay, İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan’ı ağırladı. 

Yönetim Kurulu üyeleri birlikte çiçeği burnunda Başkan Bulgay’ı ziyaret eden İYİ Partili Akan, yapılan seçimin ve bayrak değişiminin tüm pazarcı esnafına hayırlı olmasını diledi. 

“ESNAFLARIMIZLA ORTAK ÇALIŞMALAR HAZIRLAMAK İSTİYORUZ” 

İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, “Esnaflarımızın tüm kesimlerinin yanında olduğumuzu göstermek için ziyaretlerimize ve birlikte çalışmalar yapmaya devam ediyoruz. Bu kapsamda Manisa Pazarcılar Odası’na seçilen yeni başkanımız Destan Bulgay’ı ziyaret ederek görevinde başarılar diledik. İYİ Parti olarak esnaflarımızın tüm isteklerini dinleyerek ortak projeler hazırlamak, esnafımızın üzerindeki yükleri bir nebze olsun hafifletmek ve yaşadıkları sıkıntıları kamuoyuna duyurmak istiyoruz. Pazarcılarımızın ve manavlarımızın çözüm bekleyen bir çok sorunu var. Bu sorunları iyi biliyoruz. Çözüm noktasında önerilerimizi gündemde tutmaya devam edeceğiz. Bizleri en iyi şekilde ağırlayan Başkan Bulgay’a teşekkür ediyorum” dedi.

Manisa Meyve-Sebze ve Umum Pazarcılar Esnaf Odası Başkanı Destan Bulgay’ da ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan’a teşekkürlerini iletti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.