Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
07 Eylül 2020 Pazartesi 12:10
İYİ Parti’den Barbaros’ta toplu üyelik töreni

Yunusemre İlçesinde üye oldukları farklı siyasi partilerden istifa eden 26 kişi düzenlenen törenle İYİ Parti’ye geçti. 26 kişinin rozetlerini törenle takan İYİ Parti Yunusemre İlçe Başkanı Tufan Akan, partisinin bütünleştirici ve birleştirici siyasetten yana olduğunu ifade ederek, “Bize illet diyenler, zillet diyenler hatta terör örgütü ile işbirliği yapmak ile suçlayanlar şimdilerde bize yerli ve milli İYİ Partili kardeşlerimiz deme noktasına geldiler" dedi.

Başkan Akan, “Bugün parti olarak üye katılımı konusunda ciddi bir çalışma yapıyoruz, adeta seferberlik halindeyiz; çünkü üye yapmak demek, aynı zamanda sahada olmak demek. Bugün bir vatandaşımızı partiye üye yapmak için gösterdiğimiz çaba aynı zamanda bir siyasi parti faaliyetdir. O yüzden bunu çok ciddiye alıyoruz ve önemsiyoruz. Bir ay içerinde ikinci toplu üyelik törenini gerçekleştirmenin gururunu yaşıyorum. Manisalı hemşehrilerimizin partimize olan teveccühü beni onurlandırıyor” dedi.

İYİ Partili Akan, “Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin üniter yapısıyla, kurucu değerleriyle, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kadim devlet gelenekleriyle, bayrağıyla, demokrasi ve hukukun üstünlüğüyle sorunu olmayan tüm Manisalı hemşehrilerimin desteklerini bekliyor ve her kesimden vatandaşlarımızı İYİ Parti saflarına davet ediyorum. Gelecek iyi olacak. İktidarımız yakındır!” İfadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.