Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
05 Eylül 2020 Cumartesi 17:57
Baybatur'dan partiye ayar!

Bugün bazı hırsların AK Parti davasının önüne geçtiğine dikkat çeken AK Parti MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Murat Baybatur, “6 tane milletvekilimiz var. Belediye başkanlarımız, meclis üyelerimiz var. Sivil toplum örgütlerinde başkanlarımız, dostlarımız var. Ama bugün bir bakıyoruz ki birbirimizin kıymetini, birbirimizin değerini bilmiyoruz. Birbirimizin acısından tutuyoruz. Biz davamızın önüne başka şeyleri koymaya başladık. Bu dünyalık olabilir, makam olabilir, hırslarımız olabilir. Bu gün bu hırslarını bu davanın önüne koymayanlar bu imtihanı kazanacak. Kongrelerimizde parti meclislerinde eleştireceğiz ama bunu kahve köşelerinde yapmayacağız. Bunu dışarıda yapmamak lazım” diye konuştu.


Parti içi eleştirilerin sosyal medya üzerinden yapıldığını vurgulayan Baybatur, “Bir hata bir eksiklik var birileri bu eksiklikleri örtmesi lazım. Ama öyle bir hale geldik ki birbirlerimizin adeta eksiğini, hatasını araştırıp bulup sosyal medya üzerinden ifşa etme yarışına girdik. Bunu yapanları biliyoruz. Bilmediğimizi de zannetmesinler. Bu kongrelerden sonra Manisa’da hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Sosyal medya üzerinden sallayacağın sonra ben AK Partiliyim diyeceksin, en büyük Reisçi benim. Yok böyle bir dava. Eğer savcılık boyutunda bir yanlış varsa git savcılığa şikayet et. Birbirimize saldırmayacağız, saldırtmayacağız. Buna müsaade etmeyeceğiz. Onun için ağzımızın tadını bozmayacağız. Onun için AK Parti büyük bir aileyiz. Dünya liderimiz Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ayağımızı sağlam yere basacağız” dedi.

ÇERÇİ: "DERDİ OLAN GELSİN BİZE ANLATSIN"


AK Parti’nin şahsi menfaatlerinin ön plana çıktığı bir parti olmadığını vurgulayan Yunusemre Belediye Başkanı Dr. Mehmet Çerçi, “Eksiklerimizle, kusurlarımızla bu emanete sahip çıkmalıyız. Birbirimizle uğraşarak, parti-belediye ile uğraşarak, kadın kolları, gençlik kolları, mahalle teşkilatlarıyla uğraşarak bir yere varılmaz. Çok şeyler duyuyoruz. Lütfen silkelenip kendimize gelelim. Bizim yaptıklarımızı teşkilatlarımız tanıtacak, pazarlayacak. Halka anlatacaksınız. İyi Parti, CHP anlatmayacak. Fitneye, nifaka engel olacaksınız. Yoksa hepimiz bu işi bırakıp gidelim. Hiçbir nifaka yol açmadan bunlar yapılmalı. Varsa derdi olan gelsin bize anlatsın” dedi.

Son Güncelleme: 05.09.2020 18:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.