Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
09 Eylül 2020 Çarşamba 16:01
Merkezefendi Hastanesi'ni üzen korona ölümü!

Manisa, Türkiye genelinde covid-19 vakalarının giderek yükseldiği iller arasında geliyor. Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı Fahrettin Koca da buna değinmiş, Mersin ve Manisa'nın aşırı yükselişteki Ankara ve bazı doğu illerinden sonra gelen 2 il olduğunu kaydetmişti. 

Manisa'da covid-19 hastalarının tedavi gördüğü hastane olan Merkezefendi Devlet Hastanesi'nden gelen haber, tüm sağlık camiasını yasa boğdu. Uzun yıllar hemşire olarak Merkezefendi Hastanesi'nde görev yapan ve sonrasında emekli olan Canan Balsatan, koronavirüse yakalanarak bu hastanede tedaviye alınmıştı.

Yoğun bakımda bir süre uyutulan Balsatan'dan acı haber geldi. Hemşire olarak çalıştığı hastanede hayatını kaybeden Balsatan'dan gelen bu haber herkesi üzdü. Manisa İl Sağlık Müdürü Necip Yemenci de sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayarak üzüntüsünü dile getirdi. 

Taziye mesajı paylaşan Manisa İl Sağlık Müdürü Dr. Necip Yemenici, "Kısa süre önce koronaya yakalanarak emekli olduğu Merkez Efendi Devlet Hastanesinde covid19 tedavisine başlanan Hemşire Canan Balsatan vefat etmiştir. Kendisine Allah'tan rahmet, kederli ailesine ve sağlık camiamıza başsağlığı dilerim. Tüm vatandaşlarımız MESAFE- HİJYEN- MASKE kuralına uymaya davet ediyorum" açıklamasında bulundu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.