03 Eylül 2020 Perşembe 16:55
Vali Karadeniz deprem sonrası çalışmalar hakkında bilgi aldı

Manisa Vali Yaşar Karadeniz, kurum ziyaretleri kapsamında Manisa İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünü ziyaret etti. Vali Karadeniz, İl Müdürü Güray Karakaya’dan kurumun genel faaliyetleri ve Manisa’da geçtiğimiz aylarda yaşanan depremler sonrası gerçekleştirilen çalışmalara ilişkin bilgi aldı.

Kırkağaç ve Akhisar ilçelerinde meydana gelen depremler sonrasında yapılan hasar tespit çalışmalarının sona erdiği, Kırkağaç ve Akhisar’da 18 ahır, 3 orta hasarlı iş yeri ile 365 ailenin hak sahibi kabul edildiğini belirten Müdür Karakaya ve personeline çalışmaları için teşekkür eden Vali Yaşar Karadeniz, “Deprem ülkemizin bir gerçeği. Bu sebeple depremle yaşamayı öğrenmeli, yapılarımızı depreme dayanıklı hale getirmeliyiz. Yaşanılan depremlerden zarar gören vatandaşlarımızın mağduriyetlerinin giderilmesi amacıyla çalışmalar hızlı bir şekilde devam ediyor” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.