26 Ekim 2021 Salı 16:53
Öğrenciler ‘Fahri Tabiat Koruyucusu’ oldu

Manisa Spil Dağı Milli Park Müdürlüğü tarafından "Tabiat Turizmi" etkinlikleri kapsamında, Yunusemre Kemal Pınar İlkokulu 4. sınıf öğrencileri ile öğretmenlerine milli parkta etkinlik düzenlendi. Programda, öğrencilere milli parkın fauno ve florası tanıtıldı.

Manisa Spil Dağı Milli Park Müdürlüğü, Tabiat Turizmi etkinlikleri kapsamında, Manisa Yunusemre Kemal Pınar İlkokulu 4. sınıf öğrencileri ile öğretmenlerini milli parkta misafir etti. Öğrencilere, Ataalanı Şefi Özcan Öz tarafından Milli Parkın fauno ve florası anlatıldı. Eğitmen Nagihan Çevik tarafından milli parkın güzellikleri tanıtılarak, tabiatı koruma eğitimi verildi. Ardından öğrencilerle doğa yürüyüşü, çeşitli spor aktiviteleri ve geleneksel oyunlar oynandı. Etkinlik sonrasında ise, öğrencilere ’Fahri Tabiat Koruyucusu’ belgeleri takdim edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.