03 Kasım 2022 Perşembe 08:37
Kaymakam Arıkan çocukları sevindirdi

Sarıgöl Kaymakamı Ali Arıkan, Sarıgöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Cezmi Yıldırak, Sarıgöl İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Gökhan Yıldırım ile birlikte öğrencilere okullarında daha güzel spor yapmaları için çeşitli spor malzemeleri dağıttı.

Sarıgöl Kaymakamı Ali Arıkan beraberindeki kurum müdürleri ile birlikte Dindarlı Ahmet Yoldaş İlkokulu ve Ortaokulu öğrencilerine spor malzemeleri dağıtarak öğretmen ve öğrencilerle sohbet etti.

Sarıgöl Kaymakamı Ali Arıkan, "Okullarımızdaki öğrencilerimizin sporu severek yapmaları ve boş zamanlarını sporla değerlendirmeleri yararlı olur. Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından gönderilen spor malzemelerinin okullarımızda dağıtımı devam etmektedir. Gençlik ve Spor Bakanımız Sayın Mehmet Muharrem Kasapoğlu’na teşekkür ederim." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.