09 Kasım 2021 Salı 11:06
Gördesli üreticiyi sevindiren çalışma

Manisa Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanlığı ekipleri, Gördes ilçesine bağlı Malaz Mahallesindeki tarımsal sulama göletinde bakım ve onarım çalışmalarına başladı.

Tarımsal üretimin en önemli unsurlarından biri olan sulamanın sağlanması amacıyla Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Gördes ilçesine bağlı Malaz Mahallesinde tarımsal sulama göletinin bakım ve onarımına başlandı. Tarım arazilerinin sulama ihtiyacının karşılanması için büyük önem taşıyan göletteki çalışmalar, Malaz Mahallesindeki üreticiler tarafından da sevinçle karşılandı. Mevsimsel yağışlar başlayana kadar göletlerdeki çalışmaların devam edeceğini belirten Kırsal Hizmetler Dairesi Başkanı Yılmaz Usta, Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün’ün talimatlarıyla kırsal kalkınmanın sağlanması amacıyla 17 ilçede faaliyetlerini sürdürdüklerini belirtti. Usta, “Üreticimize destek olacak her çalışmanın içerisinde olacağız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.