Nerde kaldı o çağlar ki

Analar kurt doğururdu,

Hilkat insan çamurunu

Destanlarla yoğururdu.

Türkçü olacak ve Türkçü olmayı bölücülük değil birleştiricilik olarak kabul edeceksiniz. Bileceksiniz ki, Allah, Rum suresi 30/22 ayetler de

''O'nun varlığının ve kudretinin delillerinden biri de: Gökleri ve yeri yaratması, lisanlarınızın ve renklerinizin farklı olmasıdır. Elbette bunda bilen ve anlayan kimseler için ibretler vardır.” buyuruyor ve Peygamber efendimiz '' Kişi kavmini sevmekle kınanmaz diyorlar.

Devletçi, olacaksınız, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kuruluş iradesini ve temel ilkelerini benimseyeceksiniz.

.Milliyetçi

.Halkçı

.Demokrat

.Laik

.Cumhuriyetçi

.İnkılapçı

Olacaksınız. Sözde değil, özde olacaksınız, bu kavramları iyi öğrenecek, kavrayacak ve benimseyeceksiniz.

Materyalist muhafazakar olmayacaksınız, yürüdüğünüz yollarda beraber yürütmeyecek, çalışıyorlar çalsınlar, dedirtmeyeceksiniz, demeyeceksiniz.

Allah ile aldatmayacaksınız.

Marksist, Leninist, Maoist, Sosyalist, Komünist, Faşist, Emperyalist olmayacaksınız.

Tehdit unsurunun vekalet savaşçıları terör örgütlerini, fikren, yazı ve yayınları ile destekleyen, sözde gazeteci, yazar, akademisyen, milletvekili sıfatları taşıyan vatan hainleri, millet ve devlet düşmanlarına sözde demokrasi adına sahip çıkmayacaksınız.

Eti Bank, Ray Bank, Denizbank, Şekerbank gibi bankaları yeniden milli bankalar olarak kuracaksınız, milli bankaları asli görevlerine döndüreceksiniz.

Kamu İktisadi Teşekküllerini yeniden kuracaksınız. Kuracaksınız ki, madenler işlensin, tarım sanayii gelişsin, fabrikalar, tersaneler kurulup gelişsinler, üretim artsın.

Zor değil mi?

Zoru başarmak güzeldir.

Huzuru ve güveni tesis etme, hak ve hukuku koruma, demokrasiyi kuvvetlendirme, Türk Milleti'nin sorunlarını çözme, Türkiye'nin önüne konulan engelleri aşma ve milleti hem içeride hem de dışarıda layık olduğu seviyeye ulaştırma, Haramı yok edip Helal ile yaşamak, ayrıştırmak değil birleşmektir.

Biz de kendimizce bu çağrıya yürekten katıldığımızı ifade ediyor ve acizane diyoruz ki:

Ötekileştirmeyin, birleştirin; beğenmezlikleri, hataları, yanlışlıkları velhasıl tenkit ettiğiniz, tenkit ettiğimiz her hususu ve de şahısları bir kenara bırakalım, hoşgörü sahibi ve adil olalım,  tek vücut olup yürüyelim.

Biliyoruz ki, SÖZ KONUSU VATANDIR VE DE GERİSİ TEFERRUATTIR.

Üretmeyen, tasarruf hürriyetinin, idareden, yargıya, sosyal adaletin tam olarak sağlanamadığı bir ülke de kalkınmaktan iyi olmaktan bahsedemezsiniz.

Birileri Allah ile aldatmayı, birileri de ATATÜRK ile aldatmayı bıraksınlar artık.

Selam ve Dua İle !..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.