08 Mart 2023 Çarşamba 14:08
Manisalı 3 kuzen depremzedeler için karavan üretiyor

Tüm Türkiye’nin tek yürek olduğu deprem facialarının ardından, Manisa’nın Ahmetli ilçesinde ikamet eden 3 kuzen, bölgedeki depremzedelere destek olabilmek amacıyla kendi imkânlarıyla hızla karavan üretimine başladı. Bölgedeki karavan ihtiyacı üzerine karavan üretimi arttırılırken, Manisa Büyükşehir Belediyesi de karavanların montajı için alanında uzman personelin desteğini sağladı.

Büyük deprem felaketleri sonrası tüm Türkiye adeta tek yürek oldu. Manisa’nın Ahmetli ilçesinde ikamet eden ve inşaat- enerji sektörü üzerine çalışan kuzenler Uğur, Onur ve Yasin Ünsal da bölgedeki depremzedelere yardım edebilmek amacıyla hızla harekete geçti. Depremzedelerin barınması için, kendi imkânlarıyla ilk etapta 11 karavan üreten Ahmetlili kuzenler, AFAD’ın desteğiyle 11 karavanı bölgeye ulaştırdı. Bölgedeki karavan ihtiyacı üzerine çalışmalarına devam eden çalışan Uğur, Onur ve Yasin Ünsal, Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ahmetli Belediyesi ve iş insanlarının desteğiyle karavan üretimine devam etti. Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Memiş de Ahmetli’de devam eden karavan üretimini takip ederek, ekiplere kolaylıklar diledi. Muhtarlık İşleri Şube Müdürü Nilhan Kılınç da, Memiş’e incelemeleri sırasında eşlik etti.

Teşekkür etti

Karavanları kısa süre içerisinde bölgedeki depremzedelere teslim etmek istediklerini belirten Onur Ünsal, “Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Özellikle Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Ahmetli Belediyesinin, yer ve personel anlamında verdikleri destek için teşekkür ediyorum” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muhammet Hanifi KEMAHLI 2023-03-17 12:32:30

Öncelikle güzel ülkemin güzel yürekli insanlarına çok teşekkür ederim bende bir depremzedeyim Kahramanmaraş oniki Şubat ilçesinde kiracı olarak ikamet ediyordum benim 1995 doğumlu %98 engelli kızım var evimiz kullanılmaz durumda kalacak yer sıkıntılı oluyor çadırlarda wc ler uzak oluyor eğer mümkünse bu karavanlardan bir tane verebilirseniz ailem özellikle kızım size çok duacı oluruz emeği geçen herkesin eline yüreğine sağlık 05358845021

Avatar
Muhammet Hanifi KEMAHLI 2023-03-17 12:53:25

Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim bende depremzedeyim ağır engelli kızım var mümkünse ben karavan istiyorum iletişime geçebilirseniz çok memnun olurum 05358845021