Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
15 Eylül 2020 Salı 12:06
Merkezefendi Başhekimi açıkladı, 6 binden fazla!

Manisa Merkez Efendi Hastanesi Başhekimi Mehmet Fatih Zeren, koronavirüs sürecinin başlangıcından bu yana Merkez Efendi Devlet Hastanesi’nde 6 binin üzerinde hastayı tedavi ettiklerini açıkladı.

Hastaların kendilerini unutmayıp ikramda bulunmalarının morallerini yükselttiğini kaydeden Başhekim Zeren, “Covid süreci başladığından bu yana 6 binin üzerinde hastaya hizmet verdik. Hastaların bu memnuniyetini gördükten sonra yaşadıklarımızı bir nebze unutuyoruz, bize moral oluyor. Şu andaki bulaş yolları aile içindeki münasebetlerin sıkı olmasından kaynaklanıyor. Hasta birisinin yapmış olduğu toplu etkinlikler, düğün, vefat gibi etkinliklerle bir araya gelmelerinden dolayı bulaş artıyor. Kalabalıktan uzak durmak, maske ve mesafeye dikkat edilerek korunabiliriz” diye konuştu. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
zafer 2020-09-15 14:45:19

Teşekkürler çabalarınız için inşAllah vatandaş olarak bizde duyarlı olursak !!!!