Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
16 Eylül 2020 Çarşamba 11:02
Manisa'da 205 sorumsuz karantinada evde durmadı!

KARANTİNADA DURMAMIŞLAR!

Koronavirüs salgını durmuyor, yeni vakalar iyileşen hasta sayısının üstüne çıkıyor. Salgınla mücadelede en önemli görevi üstlenen sağlık ekipleri de emniyet ve jandarma desteğiyle salgına yönelik denetimlerini sürdürüyor. Koronavirüse yakalananlar ve temaslılar karantinaya alınıyor. Ancak tüm uyarılara rağmen sorumsuz davranan kişiler toplumu tehlikeye atarak karantinada olmasına rağmen dışarıya çıkıyor. Tüm Türkiye’de olduğu gibi maalesef ki Manisa’da da hem kendi canlarını hem de başkalarını düşünmeyen duyarsız vatandaşlar yer alıyor.

24 BİN 423 DENETİM YAPILDI

Salgına yönelik maske, mesafe, hijyen denetimleri devam ederken evde virüs tedavisi gören veya temaslı olanlara yönelik denetimler de yapılıyor. 21 Ağustos’tan bu yana Manisa genelinde ev izolasyonuna yönelik toplam 24 bin 423 denetleme yapıldı. Bu denetlemelerde pozitif hastaların yanı sıra salgına yakalananlarla temaslı olanlar da bulunuyor. Denetimlerde 205 kişinin evde karantina altında olmasına rağmen dışarıya çıktığı tespit edildi, bu kişiler hakkında işlem yapıldı. Kentte bu güne kadar karantina kurallarına uymadığı için yurda yerleştirilen kimsenin olmadığı da öğrenildi.

Son Güncelleme: 16.09.2020 11:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
zafer 2020-09-18 15:42:16

Yaptırım vs boşş odunla döveceksin bunları hepimizi riske atıyorlar Allah akıl fikir versin bu yaratıklara