Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
31 Ağustos 2020 Pazartesi 17:55
Kozalak toplayıp ağaçlara zarar verenlere ceza!

Ağaçların çevre için önemine vurgu yapan ve korunması gerektiğinin altını çizen Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için kozalak toplamaması ve ağaçlara zarar vermemeleri konusunda uyarıda bulunarak, bunu yapanlar hakkında Orman Kanununa Muhalefet Etme maddesinden yasal işlem yapıldığını hatırlattı.

Manisa’da ağaçlardan çam kozalaklarını toplayarak, zarar veren vatandaşlar hakkında polis ve Kent Estetiği Dairesi Başkanlığı saha ekiplerinin ortak çalışmasıyla işlem yapıldı. Toplanan kozalaklara el konulurken, şahıslara da Orman Kanununa Muhalefet’ten yasal işlem yapıldı. Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak sorumluluk alanlarında yer alan ağaçların ve yeşil alanların korunması noktasında azami gayret sarf ettiklerini belirten Manisa Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Dairesi Başkanı Hakan Göktaş, vatandaşların da doğanın akciğerleri konumunda olan ağaçlara ve yeşil alanlara sahip çıkmaları çağrısında bulundu. Vatandaşların herhangi bir mağduriyet yaşamaması için kozalak toplamaması ve ağaçlara zarar vermemeleri konusunda uyarıda da bulunan Daire Başkanı Göktaş, bunu yapanlar hakkında Orman Kanununa Muhalefet Etmek suçundan yasal işlem yapıldığını hatırlattı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.