Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
21 Eylül 2020 Pazartesi 15:30
İşte 2020'nin 'Süslü Kadınlar Bisiklet Turu'

Bisiklet tutkunları Manisa'da belirledikleri güzergah boyunca bisikletleriyle tur atıp Manisalıları selamladılar.  Birbirinden şık kadınlar ayrı ayrı gruplar halinde sosyal mesafeye de uyarak turlarını tamamladılar.  Etkinlikte süslü maskeler takan kadınlar toplumsal mesaj vermeyi de ihmal etmedi.

Süslü Kadınlar Bisiklet Turu Manisa Organizatörü Özlem Şahin, bu yıl Süslü Kadınlar Bisiklet Turu’nu pandemi nedeniyle sakin bir şekilde gerçekleştirmek zorunda kaldıklarını ifade etti. Şahin, “Yollar sadece motorlu taşıtlara ait değildir. Yollarda bisikletlilere saygı istiyoruz. Motorlu araçların hiçe saydığı birçok insanı bisiklet kazalarında kaybettik. Kendilerini rahmet ve saygıyla anıyoruz. Yollarda bisikletlerimizle çok ve görünür olursak, motorlu araç sürücülerinin farkındalığının artacağını düşünüyoruz” dedi. 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.