23 Şubat 2018 Cuma 18:44
Masaj salonu kartı dağıtanlara para cezası

Manisa’da park halindeki araçların camlarına masaj salonlarının kartvizitlerini takan ve polisler tarafından gözaltına alınan 2 şahsa, “ilan ve reklam yoluyla fuhşu kolaylaştırmak ve aracılık etmek” suçundan 649’ar TL para cezası verildi.

Manisa’nın Merkezefendi Mahallesi 8 Eylül Caddesi’nde park halinde bulunan araçlara, İzmir’de faaliyet gösteren bir masaj salonunun kartvizitlerini takan 2 şahıs Ahlak Büro ekiplerince durduruldu. Şahısların yapılan üst aramalarında 2 ayrı masaj salonuna ait, üzerinde iç çamaşırlı kadın fotoğrafları bulunan 126 adet kartvizit ele geçirilirken, her 2 şahıs için de “ilan ve reklam yoluyla fuhşu kolaylaştırmak ve aracılık etmek” suçundan işlem yapıldı. Şahıslar, 649’ar TL para cezası kesilerek serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.