02 Nisan 2023 Pazar 06:19
Jandarmanın uyuşturucu ile mücadelesi devam ediyor

Manisa İl Jandarma Komutanlığı tarafından mart ayında yürütülen uyuşturucu ile mücadele çalışmalarının istatistik verileri açıklandı.

Manisa İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve diğer birimlerce Manisa merkez ve ilçelerinde uyuşturucu madde ticareti yapan, nakleden ve kullanan şahıslara yönelik 01-31 Mart tarihleri arasında jandarma sorumluluk sahasında gerçekleştirilen operasyonlarda; 64 olay meydana geldiği, 88 şüpheli şahsın yakalandığı ve şüphelilerden 7’sinin tutuklandığı bildirildi.

Yapılan operasyonlarda ayrıca 37 adet ecstasy hap, 83 adet renkli reçeteye tabi ilaç, 4 bin 981 gram esrar maddesi, 125 gram metamfetamin maddesi, 35 gram sentetik kannabinoid bonzai, 5 adet hassas terazi ve 16 adet uyuşturucu kullanma aparatının

ele geçirildiği açıklandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.