Muhabir kullanıcısı
Muhabir kullanıcısı
07 Eylül 2020 Pazartesi 10:05
Hırsıza tabelayla not bıraktı!

Manisa’nın Kırkağaç ilçesi Bakır Mahallesi’nde hayvanlar ve insanlar için su çeşmeleri yaptıran İslam Yaşar’ın başı hırsızlarla dertte. İslam Yaşar, yaşadığı mahalle yakınlarında tarla kenarına yapılan su tulumbasının en az 15-20 kez çalınmasından bıktı. Tepkisini de ilginç bir şekilde gösterdi. İslam Yaşar tulumbanın üstüne tabela yazdırıp astı ve hırsızlara seslendi. Hayırsever vatandaş, tabelada hırsızlardan usandığını ve su tulumbasını çalmamaları karşılığında kendisi aramaları halinde 50 TL vereceğini söyledi.

Yazıyı görenlerin şaşırdığını anlatan İslam Yaşar, “Her yıl 15-20 kez çalıyorlar. Biz bunun çalınmasından bıktığımız için bir yazı tasarladık, en sonunda bu yazıyı astık. Yani bıktık, onlar çalıyorlar biz ısrarla yeniden takıyoruz. İnşallah buz kez son olur. Şimdi 50 lira bir fiyat belirledik, eğer gelip yine çalacağım derse çalma 50 lira vereceğim diye sesleniyorum. Bunu hurdaya verse 20-30 lira etmez. Ama biz bunun yenisini 170-180 liraya alıyoruz. Biz de çalınmasından usandık artık. Bu huylarından vazgeçsinler, lazım olursa telefon numaram orda, bana telefon açsınlar. Ben kendilerine ne kadar para isterlerse vereceğim” dedi. Hayvanlar için dağlarda çeşmeler yaptırdığını dile getiren İslam Yaşar, şu sözlerle seslendi: ‘Bu tulumbayı çalan arkadaş senden usandık. Eğer çalmak için tekrar gelirsen 05…..nolu telden beni ara. Sana 50 TL vereceğim. Yeter ki çalma.”/ Nermin UÇTU 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.