29 Eylül 2017 Cuma 16:16
Manisa’nın sultanları sahaya iniyor

Manisa Büyükşehir Belediyespor Bayan Voleybol takımı, 2017-2018 sezonunun açılış maçında Alaşehir Belediyespor ile karşılaşıyor. Karşılaşmadan galibiyetle ayrılmanın hesaplarını yapan yeşil beyazlı Manisa temsilcisi, Tarık Almış Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.

Bayanlar Voleybol 1. Ligi A Grubu’nda hafta sonu oynanacak karşılaşmalarla 2017-2018 sezonu başlıyor. Büyükşehir’in Sultanları ilk hafta müsabakasında Manisa’nın bir diğer temsilcisi Alaşehir Belediyespor ile mücadele edecek. Bu karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak ve sezona iyi bir başlangıç yapmak isteyen Manisa ekibi, müsabaka öncesi hazırlıklarına devam ediyor. Tarık Almış Spor Salonu’nda, Baş Antrenör Aykut Lale yönetiminde gerçekleşen antrenmanda maç öncesi taktik çalışmalar yapıldı. Voleybol Şube Sorumlusu Tolga Tunç Çalışkan’ın da yer aldığı antrenmanda, voleybolcuların karşılaşmaya moral ve mental olarak hazır olduğu gözlendi. Alaşehir Belediyespor ve Manisa Büyükşehir Belediyespor, 1 Ekim Pazar günü saat 13.00’da Alaşehir Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.