09 Ekim 2017 Pazartesi 13:26
Kula Ülküspor’dan farklı galibiyet

Türkiye Futbol Federasyonu 1 Amatör Küme’de mücadele eden Kula Ülküspor, kendi sahasında ağırladığı Salihli Temsilcisi Sartspor‘u 8-0 yendi.

Türkiye Futbol Federasyonu 1 Amatör Küme’de mücadele eden Kula Ülküspor Kula ilçe Stadı’nda Sartspor’u ağırladı. Maçta ilk yarının başlarında Kadir’in attığı golle öne geçen Kula Ülküspor hızlı futbolunu sürdürdü ve Veysel’in golüyle 2-0 öne geçti. İlerleyen dakikalarda Ülküspor Kadir ve Veysel’in attığı gollerle skoru 4-0’a taşırken maçın ilk yarısı bu skorla sona erdi. İkinci yarıya hızlı başlayan Kula Ülküspor’da ikinci yarıda oyuna giren Ramazan 3 gol atarken son dakikalarda Veysel takımının 8. golünü attı.

Sezonun ilk maçını çok iyi hazırlandıklarını söyleyen Teknik Patron Mustafa Taşatar, “Sartspor maçı bizim için çok önemliydi. Bu yılki şampiyonluk hedefimizi yakalamak ve ilk maçımızdan galip gelmek istiyorduk. İstediğimizi aldık. Bizi destekleyen taraftarlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. Kulüp Asbaşkanı Nazım Baytok ise hafta başından buyana futbolcular ile bire bir ilgilendiklerini ve Kula Ülküspor’un layık olduğu yere taşıyacaklarını söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.