08 Ekim 2017 Pazar 15:05
Cumhuriyet Kupası’nın şampiyonu Manisa BBSK oldu

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un basketbolda düzenlediği Cumhuriyet Kupası’nın son maçında Manisa Büyükşehir Belediyespor, Gemlik Basketbol takımı ile karşı karşıya geldi. Baştan sona kadar kıran kırana geçen mücadeleyi etkili oyununu bozmayan Manisa Büyükşehir Belediyespor, 78-71 kazanarak, turnuvanın şampiyonu oldu.

Manisa Büyükşehir Belediyespor’un ev sahipliğinde basketbolda düzenlenen Cumhuriyet Kupası’nın son maçı Manisa Büyükşehir Belediyespor ile Gemlik Basketbol takımı arasında oynandı. Her iki takım da maça kontrollü oynayarak başladı. Karşılıklı sayı mücadelesinde ilk periyot 22-22 sonuçlandı. İkinci periyotta, birbirine üstünlük kurmaya çalışan iki ekibin mücadelesi son saniyelere kadar eşit skorla giderken, Manisa temsilcisi son saniyede bulduğu sayı ile bu periyodu 42-41 sayı ile üstün tamamladı. Maçın üçüncü periyodunda üstün bir oyun sergileyen taraf Gemlik Basketbol takımı oldu. Manisa Büyükşehir Belediyespor yaptığı basit hatalar yüzünden sayı üretmekte zorlansa da rakibi karşısında oyundan düşmedi ve Üçüncü periyot 57-57 bitti. Son periyotta, Manisa temsilcisi rakibinin savunmada düştüğü boşlukları iyi değerlendirdi ve hızlı ataklarla sayı da üreterek maçın sonucunu tayin etti. 78-71. Bu sonuçla birlikte ev sahibi Manisa Büyükşehir Belediyespor, kupaya uzanan taraf oldu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.