06 Ekim 2017 Cuma 15:20
Akhisarspor’dan stat açılışı için Cumhurbaşkanı Erdoğan’a davet

T.M. Akhisarspor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Kulüpler Birliği ile birlikte Ankara’da ziyaret ettikleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı, yakın bir tarihte açılması planlanan Spor Toto Akhisar Belediye Stadyumu’nun resmi açılışına davet ettiğini söyledi.

Süper Lig’in 8. haftasında deplasmanda Trabzonspor’a konuk olacak olan Akhisarspor’da hazırlıklar, Teknik Direktör Okan Buruk yönetiminde Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde günde çift antrenman ile sürüyor. Akhisarspor Başkanı Hüseyin Eryüksel’in de sabah antrenmanını ziyaret ederek, teknik ekipten 7 haftalık rapor aldığı bildirildi. Ligin ilk 7 haftasında 13 puan alarak, puan tablosunda yukarıda yer alan teknik heyet ve futbolcuları bu başarısından dolayı tebrik eden Başkan Hüseyin Eryüksel, Teknik Direktör Okan Buruk ile de kısa bir toplantı yaptı.

Kulüpler Birliği ile birlikte Ankara’da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret ettiğini hatırlatan T.M. Akhisarspor Başkanı Hüseyin Eryüksel; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Spor Toto Teşkilatı başkanını yeni stadın resmi açılışına davet ettiğini söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.