04 Ekim 2017 Çarşamba 11:25
Akhisarspor’da Buruk’tan kart uyarısı

Süper Lig’de mücadele veren T.M. Akhisarspor’da, Teknik Direktör Okan Buruk’un, ligin ilk 7 haftasında 9 oyuncusunun toplam 15 sarı kart görmesi sonrası futbolcularını daha dikkatli olmaları konusunda uyardığı bildirildi.

Ege temsilcisi Akhisarspor, lige verilen milli maç arası nedeniyle Fenerbahçe maçı galibiyetinin ardından 4 gün izin kullandı ve bugün çalışmalara tekrar başlayacak. Saat 19.00’da Yılmaz Atabarut Tesisleri’nde antrenmana çıkacak olan yeşil-siyahlıların hafta sonunda bir hazırlık maçı yapması bekleniyor. Akhisarspor, ligin ilk 7 haftasında çıktığı müsabakalarda 9 futbolcu toplam 15 sarı kart görürken, Mustafa Yumlu ise Kasımpaşa maçında ikinci sarı karttan kırmızı kart görmüştü. Ligin ilk haftalarındaki kart sayısından dolayı futbolcularını uyaran Teknik Direktör Okan Buruk, ligin uzun bir maraton olduğunu belirterek, oyuncularından daha dikkatli olmasını istedi.

Süper Lig’in ilk 7 haftasında yeşil-siyahlılarda kaleciler Fatih Öztürk ve Bora Körk ile Alperen Babacan, Orhan Taşdelen henüz Okan Buruk tarafından forma şansı bulamadı. Akhisarspor’da 7 hafta boyunca Milan Lukac, Miguel Lopes, Caner Osmanpaşa ve Ömer Bayram 90 dakika forma şansı bulurken, sezon başında sakatlanan genç futbolcu Hasan Ali Adıgüzel’in ise büyük oranda sezonu kapattığı bildirildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.