11 Ekim 2017 Çarşamba 16:15
Salihli AK Parti görev dağılımı yaptı

Selçuk Dinç Başkanlığı’ndaki AK Parti Salihli İlçe Teşkilatı’nda Eylül ayı içerisinde yapılan 5. Olağan kongre sonucu belirlenen yeni yönetim kurulunda görev dağılımı gerçekleştirildi.

Parti binasında gerçekleştirilen haftalık olağan toplantıda İlçe Başkanı Selçuk Dinç, görev dağılımı hakkında bilgi verdi.

Görev dağılımı sonucu Siyasi ve Hukuk İşleri Başkanı Mustafa Demir, Teşkilat Başkanı Durmuş Kocaman, Seçim İşleri Başkanı Mehmet Altıntaş, Medya Tanıtım Başkanı Pelin Görel, Sosyal Politikalar Başkanı Selvet Kaya, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Akif Savran, Ekonomi İşleri Başkanı Rafet Şenay, STK ve Halkla İlişkiler Başkanı Ahmet Şükrü Yıldız, Mali ve İdari İşler Başkanı Orhan Karabal ve İlçe Sekreteri Muhsin Akbaş oldu.

Öte yandan Ak Parti Salihli İlçe Teşkilatı’nın haftalık olağan kongresine eski yöneticilerden ve Yahya Acar ve Murat İnceoğlu’da katılarak yeni yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diledi ve tatlı ikram etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.