10 Mayıs 2017 Çarşamba 10:42
Yuvaları yıkılan kırlangıçlara yoğurt kabından yuva

Manisa’da duyarlı bir vatandaş bir kıraathanenin çatısının altında rutubetten dolayı yuvaları yıkılan kırlangıçlar için yoğurt kaplarından yuva yaptı.

Manisa’nın Şehzadeler ilçesi Selimşahlar Mahallesi merkez kıraathanesinin önünde bulunan sundurmanın altındaki yuvaları rutubetten dolayı yıkılan kırlangıçlara mahalle sakinleri yoğurt kaplarından yaptıkları yeni yuvalarla sahip çıktı.

Selimşahlar Mahallesi sakinlerinde Okan Yalçın, "Mahallemizin merkez kıraathanesinin sundurmasında bulunan kırlangıç yuvaları nemden dolayı yıkıldı. Yuvada bulunan yavruların hepsi yere düştü. Bizde arkadaşlarla vicdanımız el vermedi onları o şekilde bırakmaya. Marketten yoğurt kapları alarak yıkılan yuvaların olduğu yerlere bu kapları yardımlaşarak astık. Yere düşen yavruları da tekrar içine koyduk. Ama kırlangıçlara yaptığımız yeni yuvaları kumrular istila etti. Doğanın kanunu olan güçlünün güçsüzü ezmesi misali kırlangıçların yuvalarını da kumrular ellerinden aldı.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.