05 Mayıs 2017 Cuma 10:25
Salihli Devlet Hastanesinde çevre düzenlemesi

Çevre ile ve ilçelerden gelen hastalara verdiği hizmetlerle bölge hastanesi konumunda olan Manisa’nın Salihli ilçesi Devlet Hastanesi’nde gerek çevre düzenlemesi gerekse polikliniklerde yapılan çalışmalarla hastalar ve hasta yakınları rahat bir nefes aldı.

Vatandaşlara daha iyi şartlarda hizmet verebilmek için çaba gösterdiklerini ifade eden Salihli Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Gökhan Gürsoy, “Hastanemizde yatan hastalarımız kadar, çevre ilçelerden günü birlik gelen hastalarımıza da bekleme sürelerinde bahçede daha sağlıklı ve daha güzel bir ortamda bekleme ortamı yaratabilmek için bahçemizi adeta sil baştan yeniledik. Hastane içerisinde poliklinik katındaki tüm oda ve koridorlar boya badana yapıldıktan sonra bahçe duvarlarımızın da iç ve dış bakımı yapılıp boya ve badana işlemleri bitirildi. Yeni ağaçlar, yeni çiçekler, yeni koyduğumuz banklarla hasta ve hasta yakınlarımıza yakışan bir bahçe düzenlemesi yaptığımıza inanıyorum. Vatandaşlarımız güle güle kullansınlar.” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.