05 Nisan 2018 Perşembe 15:13
Karaağaçlı Düğün Salonu yaza hazır

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Şehzadeler Belediyesi tarafından Karaağaçlı Mahallesinde yapımı devam eden Düğün Salonu inşaatında incelemelerde bulundu.

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik ve AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber, Karaağaçlı Mahallesinde Şehzadeler Belediyesi tarafından yapılan Düğün Salonu inşaatında incelemelerde bulundu. Yapılan incelemelere AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç ve teşkilat mensupları da eşlik etti.

Yapılacak olan düğünü salonunun Belediye tarafından işletilerek vatandaşlara uygun fiyatlara kiralanacağını ifade eden Başkan Çelik “Bu projemiz 650 metrekarelik kapalı düğün salonu, yazlık düğün salonu ve geniş bir otoparkın olacağı bir proje olacak. Bu güzel eserimiz ile birlikte Şehzadeler ilçemize güzel bir eser daha kazandırmış olacağız bu tesis belediyemiz tarafından işletilerek vatandaşlarımıza uygun rakamlarla kiraya verilecek. Hem açık salonumuz, hem de kapalı salonumuzun olduğu bu güzel tesisimizde gelen misafirlerin otopark sorunu yaşamayacağı bir otoparkımızda olacak. Rabbim izin verirse inşaat çalışmalarının tamamlanması ile birlikte 3 ay sonra açılışının yaparak halkımızın hizmetine sunacağız. Bu güzel ve modern düğün salonu tesisimiz, Şehzadeler de yaşayan tüm halkımıza hayırlı olsun” dedi.

Gittikleri her mahallede Şehzadeler Belediyesine ait eserlerle karşılaştıklarını ifade eden AK Parti Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç “Kısıtlı imkanlar ile kendisinin bir belediye binası olmadan ilçemizde ki her mahallemize güzel hizmetler kazandırıyor. 4 yıldır artarak devam eden başarılarının daha da artmasını temenni ediyor, bu güzel tesisin halkımıza hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.

AK Parti Manisa Milletvekili Recai Berber ise “Şehzadeler ilçemizde yaşayan vatandaşlarımız çok daha iyilerine layıktır. Başkanımız kısıtlı imkanlar ölçüsünde böylesine güzel projeleri ortaya koymuştur. Daha imkanlar ile izler şehirlerimizi yeniden kuracak kadar güçlü ve iddialıyız" ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.