11 Mayıs 2017 Perşembe 15:27
Gölmarmaralı Çocuklar Anneler Günü’nü kutladı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Gölmarmara Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde eğitim gören minik öğrenciler, yaklaşan Anneler Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenledi. Öğrenciler, anneleriyle güzel bir zaman geçirirken onların mutlu olmasını da sağladı.

Kültürel ve sosyal anlamda etkinliklerine devam eden Büyükşehir Belediyesi Çocuk Kültür ve Sanat Merkezleri önemli günleri de unutmuyor. Bu kapsamda Gölmarmara Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi’nde eğitim gören minik öğrenciler, yaklaşan Anneler Günü dolayısıyla çeşitli etkinlikler düzenledi. Öğrenciler, söyledikleri şarkılar ile annelerini duygulandırdı. Etkinlik kapsamında öğrenciler, annelerine kendi yaptıkları çeşitli hediyeler sundular. Çocuk Kültür ve Sanat Merkezinde eğitim gören minik öğrenciler anneleri ile piknik yaptılar. Öğrencilerin anneleri böylesine güzel bir etkinliğe imza atan Gölmarmara Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi Sorumlusu Reyhan Balaban ve öğretmenlerine teşekkür etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.