13 Mayıs 2017 Cumartesi 13:21
Gençlik Şöleninde Pera konser verecek

Manisa’nın Salihli ilçesinde düzenlenen geleneksel Gençlik Şöleninde “Kuzey Güney”, “Medcezir”, “İnadına Aşk” gibi dizilerin müzikleriyle de tanınan Pera Grubu konser verecek.

Salihli Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle geleneksel olarak düzenlediği Gençlik Konseri’nde Türkiye’nin sevilen Rock Grubu Pera’nın sahne alacağı öğrenildi. Belediye Başkan Yardımcısı Mahmut Süreyya Karaoğlu, Salihli Belediyesi tarafından düzenlenen Gençlik Şöleninin bu yıl 18 Mayıs Perşembe Kent Meydanı’nda gerçekleştirileceğini, şölene ise alternatif rock, soft rock ve nu-metal tınılarıyla sevilen rock grubu Pera’nın konser vereceğini söyledi.

Havai fişek gösterilerinin de yer alacağı şölende ayrıca Zen Grup ve Türkiye’nin en minik orkestrası Junior Zen’in mini konser vereceği ifade edildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.