12 Mayıs 2017 Cuma 15:09
Dönüşüm yaşanan İmrenler’de vatandaş mutlu

MASKİ Genel Müdürlüğü, Demirci ilçesine bağlı İmrenler Mahallesinin altyapısını yenileyerek daha sağlıklı hale getirirken mahalle muhtarı Saadettin Akgül de gazeteye verdiği ilanla teşekkür etti.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü, mahalleleri yıllardır beklediği altyapı hizmeti ile tanıştırdı. ’95 Mahalle Projesi’ kapsamında altyapı çalışmaları tamamlanan mahallelerden biri de Demirci’nin İmrenler Mahallesi oldu. Hayalini kurdukları hizmetlerle tanışan İmrenler mahalle sakinleri adına da mahalle muhtarı Saadettin Akgül, gazeteye verdiği ilanla hizmetler için teşekkür etti. Akgül’ün gazeteye verdiği ilanda şu ifadeler yer aldı:

“Önce mahallemize geldiler, Günlerce ölçtüler. Sorduk siz kimsiniz? Ne olacak? Dediler ki biz MASKİ’yiz. Mahallenin altyapısını asırlık yapacağız. Hayırlısı dedik. 101 mahalleden sıra bize ne zaman gelir ki diye düşünürken, bir gece kepçeler, borular, büzler geldi. Ertesi gün kazılar başladı. Su, kanalizasyon boruları döşenmeye başladı. Çok çamur da toz da gelir gideriz derken, kilit parke döşenmeye başlandı. Mahalleliyi tatlı bir telaş sardı. Mahallenin çehresi değişti. Mahallemiz şehir oldu şehir. Bizlere bu güzelliği yaşatan, trilyonluk yatırımla mahallemizi şehir yapan, Büyükşehir’in Büyük Başkanı, Sayın Cengiz Ergün’e, mahallemizin derdine derman olan asırlık yatırımı yapan MASKİ Genel Müdürümüz Sayın Yaşar Coşkun’a, dertlerimizle dertlenen, bizlerin her daim yanında yer alan, Büyükşehir Demirci Koordinatörü Sayın Kazım Aysan’a tüm mahalle halkım adına teşekkür ediyor, kalbi şükran duygularımızı sunuyoruz”

Yılların kanayan yaralarına neşter vuruluyor

MASKİ Genel Müdürü Yaşar Coşkun, İmrenler Mahalle Muhtarı Saadettin Akgül’ün, altyapı dönüşümü yaşanan mahallesindeki çalışmalar için gazeteye verdiği ilanı gördükten sonra çok mutlu olduğunu söyledi. Genel Müdür Coşkun, “Yaptığımız yatırımlar vatandaşlarımızın uzun yıllar boyunca sağlıklı altyapı sistemleri kullanması için. Yıllardır kanayan yara haline gelmiş sıkıntılara neşter vuruyoruz. Uzak yakın demeksizin yürüttüğümüz çalışmalar kapsamında Demirci ilçemizin de mahallelerinin merkez mahallelerden farkı kalmayacak. Vatandaşlarımızdan aldığımız bu geri dönüşlerin yaşattığı keyif gerçekten inanılmaz. İmrenler Mahallesinde ikamet eden vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.