05 Mayıs 2017 Cuma 14:13
Çok amaçlı salon dualarla açıldı

Şehzadeler Belediyesi tarafından Nurlupınar Mahallesinde yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Salon düzenlenen törenle halkın hizmetine dualarla açıldı. Çok Amaçlı Salon’un yapımının 3 ay gibi kısa bir sürede tamamlandığını ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, Mahalle halkının her türlü etkinliği bu salonda yapabileceğini belirtti.

Şehzadeler Belediyesinin Nurlupınar Mahallesinde yaptığı, Nurlupınar Mahallesi Çok Amaçlı Salon düzenlenen törenle halkın hizmetine açıldı. Düzenlenen açılış törenine Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli, Şehzadeler İlçe Başkanı Ahmet Tonguç, İl kadın Kolları Başkanı Rukiye Yaver, Şehzadeler Kadın Kolları Başkanı Şükran Bediroğlu, Belediye Meclis Üyeleri, Başkan yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Açılış töreninde kısa bir konuşma yapan Nurlupınar Mahalle Muhtarı Süleyman Seven, Nurlupınar’ a yapılan hizmetler nedeniyle Başkan Çelik ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.

Şehzadeler Belediyesi olarak zor şartlarda göreve geldiklerini ifade eden Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, “3 yılı aşkın bir süredir, güzel şehir Şehzadeler’e hizmet edebilmek için ekibimiz ile birlikte mesai mefhumu gözetmeden çaba ve gayret sarf ediyoruz. Zor şartlarda başladığımız bu yolda, hamdolsun ki güler yüzlü temiz ve çalışkan bir belediyeyi kurarak, Şehzadeler’in 65 tane mahallesine aralıksız hizmet götürmeyi başardık. Doğumundan ölümüne kadar insan hayatının her bir alanında olarak, hemşehrilerimizin hayatlarını kolaylaştırabilmek için insan merkezli, hizmet odaklı yeni nesil belediyecilik anlayışımızı Şehzadeler ’de hayata geçirdik. Şehzadeler Belediyesi olarak hem tek tek mahallelerimizi ilgilendiren hizmetlerimizi yapıyoruz, hem de Şehzadeler’in 65 tane Mahallesini ilgilendiren projelerimizi de hayata geçiriyoruz. Kültürel ve Sanatsal faaliyetler için kullanılmak üzere Tarihi Kurşunlu Han’ı restore ediyoruz, Veziroğlu Sosyal Tesislerini yapıyoruz. Kiraz Pazarı’nın açılışının gerçekleştirdik. Manisa’ya bir değer katacak olan ‘Şehzadeler Park’ projemiz başladı. Bu parkımızın içerisinde 32 adet Manisa’nın tarihi eserlerinin bulunduğu minyatür olacak, Diaromik Mesir Müzesi, masal kahramanları parkı, gölet ve kafeteryaların olduğu çok güzel bir alan olacak. Hobi Bahçeleri projemizin temelini attık çalışmaları devam ediyor. Çok amaçlı salonlarımızın yapım çalışmaları devam ediyor. Daha önce Nurlupınar Mahallemizde Pazar yerinin hemen alt kısmında bulunan mezbelelik bir alanı park alanı yapmıştık. Bugün de bu çok amaçlı salonun açılışının yapıyoruz. Nurlupınar Mahallesi Çok Amaçlı Salonumuz 200 metrekare alan üzerinde 170 metre kare kapalı alan, 30 veranda kısma sahip olan bu yapının içerisinde 112 metrekarelik bir salon, 13’er metre kare mutfak ve muhtarlık odası, 1 adet abdesthane, 1 adet engelli, 1 adet normal tuvalet mevcuttur. Bu çok amaçlı salonumuz çevre düzenlemesi ve iç tefrişatı ile birlikte yaklaşık olarak 150 bin TL’lik bir bütçe ile yapılmış oldu. Bu salonumuz mahalle halkımızın her türlü ihtiyaçları için kullanılabilecek” dedi.

Konuşmaların ardından protokolün katılımı ile açılış kurdelesi kesilerek Nurlupınar Çok Amaçlı Salonun açılışı gerçekleşti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.