02 Ekim 2017 Pazartesi 10:52
Başkan Yaralı genç çiftin nikahını kıydı

Saruhanlı Belediye Başkanı Dr. Hüseyin Yaralı, Mütevelli Mahallesinde katıldığı düğün töreninde hayatlarını birleştiren Emre Elmaoğulları ile Büşra Korkut’un nikahını kıydı.

Başkan Yaralı, Mütevelli Mahallesinde Hasan Elmaoğulları’nın oğlu Emre ile Lütfi Korkut’un kızı Büşra’nın düğün törenine katıldı. Saruhanlı Belediyesine ait Mütevelli düğün salonunda düzenlenen düğünde çiftin nikahını kıyan Başkan Yaralı, çiftlere ömür boyu mutluluklar dileyerek şunları söyledi: "Her şeyden önce bu birlikteliğin sağlık, sıhhat ve huzur içerisinde devam etmesini temenni ediyorum. Mutluluklar diliyorum. Hayırlı uğurlu olsun.”

Evlenen gençleri bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan Başkan Yaralı konuşmasının ardından evlilik cüzdanını geline teslim etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.