04 Mayıs 2017 Perşembe 16:17
Yaptırdığı sağlık merkezinden son yolculuğuna uğurlandı

Yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybeden Turgutlulu hayırsever iş adamı Reşat Akan için geçtiğimiz haftalarda Turgutlu’ya kazandırdığı ve açılışına da ambulansla geldiği sağlık merkezinde veda töreni düzenlendi. Akan’ın cenazesi törenin ardından Turgutlu Mezarlığında toprağa verildi.

Aslen Turgutlulu olan ve İzmir’de ikamet eden Turgutlu Belediyesi eski başkanlarından Reşit Akan’ın kardeşi olan Reşat Akan yakalandığı kanser hastalığına yenik düştü ve hayata gözlerini yumdu. Turgutlu’ya değeri 4 milyon TL’ye yakın bir sağlık merkezi kazandıran ve hasta yatağından kalkarak 19 Nisan 2017’de tesisin devir teslim törenine ambulansla getirilerek katılan Akan’ın vefatı Turgutlu’da büyük üzüntüyle karşılandı. Eşi Muzaffer Akan ve kendi adını taşıyan Sağlık Merkezi’ni dünya gözüyle son bir kez görme şansını yakalayan Reşat Akan’ın cenazesi bugün İzmir Alsancak Hocazade Camisinde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazı sonrası Turgutlu’ya kazandırdığı sağlık merkezine getirildi. Akan’ın cenazesi burada düzenlenen törenin ardından Turgutlu Belediyesi mezarlığında bulunan Aile Kabristanına defnedildi.

Ölmeden önce Turgutlu’ya kazandırdığı sağlık merkezinde düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlanan Reşat Akan sevdiklerinin hayır duasını aldı. Veda törenine Turgutlu Kaymakamı Uğur Turan, Ahmetli Kaymakamı Muhammet Emre Canpolat, Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, Manisa İl Halk Sağlığı Müdürü Engin Yıldırım, CHP Turgutlu İlçe Başkanı Erk Kayabaş, bürokratlar, sağlık merkezi çalışanları ve Akan ailesinin yakınları katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.