29 Eylül 2017 Cuma 15:02
Ülkü Ocakları Akhisar Temsilciliği uyuşturucu ile mücadele başlattı

Ülkü Ocakları Akhisar İlçe Başkanlığı tarafından uyuşturucu ile mücadele kampanyası başlatıldı.

Gençleri uyuşturucu ve kötü alışkanlıklardan korumak amacıyla başlatılan ‘Asil Kanı Kirletme’ kampanyası kapsamında ilk olarak broşürler basıldı. Kampanya tanıtımı ve işbirliği yapmak amacıyla Ülkü Ocakları Akhisar İlçe Başkanı Çağlar Aracı ve yönetim kurulu üyeleri İlçe Emniyet Müdürü Engin Pınar’ı makamında ziyaret etti. Göreve geldiğinde buyana uyuşturucu ile mücadelede büyük yol kat ettiklerini ifade eden Emniyet Müdürü Pınar, “Bu tür kampanyalarda gençlerin bu kötü yola düşmesinde büyük engel olacaktır.” dedi.

Uyuşturucuya verilen her canın, teröre verilen bir candan farksız olduğunu ve bu sebeple yeni cephelerinin adının uyuşturucuya hayır olduğunu ifade eden Ülkü Ocakları Akhisar İlçe Başkanı Çağlar Aracı bu kapsamda broşür basımı yaptıklarını ve her mahalleyi ziyaret ederek bu kampanyayı tanıtacaklarını ifade etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.