02 Ekim 2017 Pazartesi 15:31
Turgutlu’da geleneksel aşure ikramları başladı

Turgutlu Belediyesi tarafından Muharrem Ayı dolayısıyla eski belediye hizmet binası önünde halka aşure ikramında bulunuldu.

Turgutlu Belediyesi, hicri yılbaşı olan Muharrem Ayı dolayısıyla 4 gün boyunca 9 farklı noktada aşure dağıtacak. İşletme ve İştirakler Müdürlüğü bünyesindeki Aşevi ve Hayır Merkezince hazırlanan aşurenin ilk ikramı ise eski belediye binası önünde gerçekleştirildi. Turgutlu Belediye Başkan Yardımcıları Hakan Sezer, İskender Tunç ve Çetin akın katılımıyla gerçekleşen aşure etkinliğine, Belediye Meclis Üyeleri Ömer Sakı, Mustafa Yavaş, Yaşar Kozak ve Hasan Koç, eski belediye başkanlarından Yasin Hoşbilgin, Ülkü Ocakları Başkanı Cemal Gürefe, Büyükşehir Belediyesi Koordinasyon Şube Müdürü İbrahim Kutar, Turgutluspor Teknik Direktörü Özgün Kaya, birim müdürleri, mahalle muhtarları da yer aldı. Birlik ve beraberliğin yaşandığı aşure dağıtım alanında yüzlerce vatandaş aşure ikramından tadarak, başta Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin olmak üzere emeği geçen ekibine ikramlarından dolayı teşekkür etti. Turgutlu Belediyesi İşletme ve İştirakler Müdürlüğü Aşevi ve Hayır Merkezi’nce hazırlanan aşure ikramları 3 Ekim Salı günü Irlamaz, Güney ve Çatalköprü Mahallesinde, 5 Ekim Perşembe günü Akçapınar, Urganlı Yeniköy, Çıkrıkçı Mahallelerinde, 6 Ekim Cuma günü ise Derbent, Çepnidere, Çepnibektaş Mahallelerinde gerçekleştirilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.