06 Ekim 2017 Cuma 17:41
Su sıkıntısı yaşanmaması için 90 adet motopomp alındı

Manisa Büyükşehir Belediyesi Manisa Su ve Kanalizasyon İdaresi (MASKİ) Genel Müdürlüğü, mahallelere yeterli içme suyu temin etmek için açtığı sondajlarda kullanılmak üzere 90 adet motopomp alımı gerçekleştirdi.

MASKİ Genel Müdürlüğü, vatandaşın herhangi bir mağduriyet yaşamaması için malzeme stokunu güçlü tutuyor. Bu kapsamda, Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Dairesi Başkanlığı, 17 ilçede açılan sondajlarda kullanılmak üzere çeşitli güç ve tonajlarda 90 adet motopompu bünyesine kattı. Bu sayede, vatandaşlara kesintisiz içme suyu ulaştırmak için önemli bir adım daha atıldı. Malzeme alımı öncesinde İçme Suyu Daire Başkanı Erdal Nohutçu ile Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanı Ali Öztozlu, motopomp üretimi yapılan fabrikada incelemelerde bulundu. İçme Suyu Daire Başkanı Erdal Nohutçu ile Elektrik Makine ve Malzeme İkmal Daire Başkanı Ali Öztozlu, tüm daire başkanlıklarının koordineli bir şekilde çalıştığını ifade ederek vatandaşa kesintisiz içme suyu temin etmek için yoğun tempoda çalıştıklarını belirttiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.