29 Eylül 2017 Cuma 15:20
Spor Kompleksinde peyzaj çalışmaları sürüyor

Manisa Büyükşehir Belediyesi ve Turgutlu Belediyesi’nin ortak girişimiyle yapımı tamamlanan ve açılış için gün sayan Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu çevresinde peyzaj çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çevre düzenlemesinin tamamlanmasıyla Turgutlu’nun yeni bir yaşam alanına kavuşacağını belirten Turgutlu Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Dev spor kompleksimizin görkemine yakışır çevre düzenlemeleriyle ortaya güzel bir yaşam alanı çıkıyor” dedi.

Ergenekon Mahallesinde yapımı tamamlanan uluslararası standartlardaki Kapalı Spor Salonu ve Yüzme Havuzu çevresinde hummalı çalışmalar sürüyor. Turgutlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ile Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin peyzaj ve alt yapı çalışmalarının devam ettiği bölgede yeni bir yaşam alanı oluşturduklarını belirten Belediye Başkanı Turgay Şirin, “Salonumuzun iç kısmındaki çalışmalar tamamlandı, bizlerde Turgutlu Belediyesi olarak çevre düzenlemelerini gerçekleştiriyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimizce çevre düzenlemeleri çalışmaları kapsamında, kamelya oturma alanları, çocuk oyun alanları, süs havuzu gibi farklı donanımların eklendiği bölgede Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerimizce de havuz suyunun tahliyesine dair çalışmalarla bordür ve parke taşı döşeme çalışmalarını yürütülüyor. Tüm çalışmalar tamamlandığında binamızın görkemine yakışır bir çevre düzenlemesi ortaya çıkacak” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.