03 Ekim 2017 Salı 15:29
Salihli’de “Baba ilgilenir, çocuk öğrenir” sergisi

Anne Çocuk Eğitim Vakfı (AÇEV) tarafından “İlk İş Babalık” kampanyası kapsamında hayata geçirilen “Baba İlgilenir, Çocuk öğrenir” isimli fotoğraf sergisi, Manisa’nın Salihli ilçesinde açıldı.

Alışveriş merkezinde gerçekleştirilen serginin açılış konuşmasını yapan Aile Eğitimleri Birimi Saha Sorumlusu Zafer Durukan, baba destek programına verdiği katkılardan dolayı Belediye Başkanı Zeki Kayda’ya teşekkür ederek, plaket takdim etti. Konuşmasında sosyal sorumluluk projelerinin önemine dikkat çeken Başkan Kayda ise “Sanatsal ve kültürel faaliyetlere her zaman destek veriyoruz. İlk iş babalık kampanyasını ilk duyduğumda çok dikkatimi çekti. Babalık konusunda bilinçli bir toplum olduğumuzu söylemek mümkün değil. Çocuklarımızın sorumluluğunu hep annelere yüklemişiz. Bu tarz toplumumuzu aydınlatma projeleri çok çok önemli. Biz de bu konu gündeme geldiğinde seve seve destek verdik. Bu toplumun önderi olarak, belediye olarak böyle güzel projelere destek vermeye devam edeceğiz. Bu anlamda bu işi gönül veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“Baba İlgilenir, Çocuk Öğrenir” adlı fotoğraf sergisinin açılışına, Belediye Başkanı Zeki Kayda’nın yanı sıra, Başkan Yardımcıları Mahmut Süreyya Karaoğlu ve İbrahim Karaca, Aile Eğitimleri Birimi Saha Sorumlusu Zafer Durukan, Aile Eğitimi Uzmanı öğretmenleri, okul müdürleri ile davetliler katıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.